Sunday, 1 April 2012

karoake

petang tadi , without plan anything kitaorang keluar , and karoake :) favourite hobby :) hihi

Wednesday, 28 March 2012

Wednesday, 7 December 2011

result .

 ' i wish that u could be the last missing piece of my heart
and i hope that u will take care of it '
okay . Hi peeps :] ayat kat atas ni aku nak retweet kat blog ni . HIHI
okay , kelmarin aku dah dapat result last sem . teruk :[ rasa tak boleh nak follow je stady kat sini . haih , susah ouhh . kalau lagi 3 sem ni aku boleh cover okay jugak . tapi semua kena 3.5 above la pointer aku :[ susah tuuu . aku bukan geniuss 
 
 
and , yang lagi menyedihkan dua orang from class aku kena tendang ! pergghh . sedih gilaa . hope korang boleh survive kat luar sana okay ?
pian : jangan sedih2 . kuatkan semangat okay .
icad : kau jangan nakal2 sangat kat poli tu . jangan asyik nak kacau orang , jangan ponteng class , jangan susahkan kawan2 kau hari2 . igt tu .
aku syg gila kat korang . take care okay
yang aku pulak , tak tahu la . rasa kena buat solat sunat istikharah . hmm . ya allah , tolong lah aku buat keputusan terbaik untuk diri aku . kalau mmg kat sini rezeki aku aku terima , and aku akan usaha betul2 . taknak hancurkan harapan ibu nak tengok aku dapat kejar cita2 aku .
 btw , sure korang tertanya2 cita2 aku apa kan ? HAHA . RAHSIAA :]
okay , nak sambung practical science computer . HIHI :]



farah al taj - 13.01 pm 08122011

Tuesday, 29 November 2011

SEDIH HELLL :[ pokai melampauu .

hari ni hari paling sedih antara paling sedih . malam tadi tidur bilik rae , baju pah sponsor . HIHI . before pg kuliah rae belanja karipap 3 biji , bawak masuk kuliah , makan dua bijik , satu bagi anis . then time lunch beli karipap lagi . dua bijik . 8sen . HIHI , naik bilik makan and tidur . then pg klass , balik class ptg tu usya lagi kat cafe . ada lagi karipap . then anis korek dia punya purse . beli 4 bijik . sedih siaaallll :[ hari ni makan karipap jea . malam ni , menu maggi . kejap lagi , tapi okay jgak tak ada duit . boleh kuruss . min ckap elaun masuk 8 hb . perhh . lama lagi tuu . then pinjam phone qila msg ibu :


ibu , kakak bukan nak cerita , tapi mmg dah tak ada duit langsung . tak makan nasi pun hari ni . 

ibu tak reply . HIH , aku tak tahu la ibu fikir apa . adooyy . lapaaaa ;[ dah la atm tak da duit . geram2 . 

okayla . nak study *lupakan kelaparan yang melanda .

farahal-taj lapar . 29112011 2230pm

Sunday, 27 November 2011

semalam :)

 location : from matrik - banting - jaya jusco - banting - matric :]


thanks to anis , min , qila , muiz . and dari jauh datang , jauh ke ? haha . aina . and yang paling jauh datang joe . HIHI . thanks guys . even semua orang pokai kan ? enjoy tetap enjoy :D tapi agak menyesal time movie sebab tengok cerita misteri jalan lama tu , hampeh punya cerita laaa . apalahh afdlin buat cerita mcm tu . haihh . and nak blik tu bus mcm sardin gila . sampai 3 buah bus dahh lepas baru dapat naik . sampai banting pulak sambung karoke :D lama gila tak mnyubangkan suara yang sumbang di mic . HAHA . puas hatiii :D:D joe , thanks datang jumpa aku . and jadi punch bag aku . hihi , kena tumbuk , ketuk , tendang , cubit . HIHI . thanks jugak sebab bawak RAJAWAWA yang comell :) hehe . and , alhamdulilah . lately ni , aku dah dapat lupakan almost semua pasal dia . hope dia bahagia dengan dia :) aku pun happy jea kot . tak da lah nak menonggeng sangat . sebab ada orang lain yang still sayang aku . so aku kena appriciate diaorang semua :) kan ? kan ? kan ? HIHI . okay peeps , hve a naise awal muharam :) assalamualaikum .



farah la-taj , 28112011 :] 1530pm

Saturday, 26 November 2011

saya

just let him go , and i just need a shoulder to cry :[

 

Tuesday, 22 November 2011

tak da kerja --"

gila , haihh . bosan dalam kelas :D
so aktiviti saya :
usya orang . berangan . dengar lagu . dengar orang mengumpat . pejam mata lama2 sikit . makan gula-gula . salin nota kawan . tengok video . baca blog . update blog . stalk profile . macam2 lah :D


bila elaun nak masuk ni ? duit sudah kering :> hehe.

farah al-taj . science comp class lagi :)