Saturday, 29 October 2011

the ending .

saya , awak . tak akan pernah wujud lagi antara kita . aku tak kenal kau , and kau tak kenal aku .

perhhh ! 
apa ni ? aku tak pernah rasa sakit macam ni sekali untuk buat satu perpisahan yang aku tak pasti , kenapa kita macam ni ? sayang yang pernah wujud untuk kau tak macam untuk orang lain , tapi kenapa jadi macam ni ? aku tak pernah faham . sebab kau pun tak faham . kan ? apa keputusan yang aku buat untuk lupakan kau memang sesuatu yang tak akan pasti , walaupun sekejap , tapi cukup sangat sangat untuk aku ingat kau sampai bila bila . kau memang cakap macam keling . kau memang tak tahu jaga hati orang lain . kau memang . . kau memang . . selalu sakitkan hati aku . tapi thanks a lot . sebab kau dah buat aku lagi kuat , kau buat aku lagi bijak berfikir , kau buat aku lagi tabah , kau buat aku pandai menilai , kau buat aku berani , kau buat aku jadi a better person . thanks , and aku tak pernah menyesal kenal kau . aku just harap kau bahagia dengan dia , lima tahun kan kau orang kenal . dah lama , and aku doakan kekal lah . aku ? sampai bila bila pun aku nak simpan semua memory pasal kau . sebab kau pun dah benarkan kan ? aku mintak tu jea . aku tak mintak yang lain . sebab aku dah serik untuk biar hati aku sakit lagi sebab kau . bukan aku tak sanggup , tapi aku dah tanak seksa diri sediri untuk apa yang tak pasti . kau jugak cakap , berdosa menzalimi diri sendiri kan ? apa masalah kau aku tahu , kau keliru , kau pun tak tahu apa yang kau nak , thats we call TAK PASTI . aku mintak kau boleh pasti kan yang kau lupa aku . ada lagi dua paper yang kita kena face , yang aku pasti nanti aku mesti tengok kau jawab soalan . aku sangat pasti . lepas ni aku sangat pasti yang aku akan rasa macam nak text kau bila nampak kau . tapi aku mesti tahan diri sendiri . sebab aku dah kuat , and aku boleh fikir apa yang aku buat ni ada akibatnya . hahaha , mesti kau bangga dengan aku kalau kau baca ni . thanks sebab pernah sayang aku , walaupun kita masing2 tak tahu apa sayang tu , kan ? hati aku terlalu lembut untuk terluka , tapi kau dah train hati aku jadi kuat , bila luka aku boleh ubat sendiri . aku dah pandai control diri untuk buat sesuatu yang bodoh . hebatkan aku ? thanks sangat2 . aku bersyukur kenal kau M.S.A tak akan ada orang lain yang mcam kau lagi dalam hidup aku , kau terlalu istimewa . macam lagu adibah nor tu . haha .
aku tak akan lupa pasal kau ! aku sangat pasti . aku akan ingat kau nyanyi lagu suara , walaupun suara kau tak sedap . haha . aku mesti ingat awan nano , ingat ingat and terus ingat pasal  kau .
then sampai sini kepastian tu tak akan pasti untuk apa yang aku putuskan . so , just move with the flow . appriciate people yang ada sekeliling kau ,  jaga hati diorang , sayang diorang sepenuh hati kau okay ? ingat tu  . jaga diri , jaga hati . aku ssssbb . tc <3


p/s : thanks ^~^

No comments: